Som sagt så var jeg uten nett noen dager forrige uke...og det passet utrolig dårlig siden vi skulle skrive forfatterportrett og slikt...husker ikke om jeg har sagt hvilken tekst jeg skal ha særemne om, men det er i hvert fall Att döda ett barn...blir litt satt ut og lei meg når jeg leser den teksten...selv om jeg har lest den mange ganger opp gjennom tiden. Bra novelle da...og Stig Dagerman som skrev den var en litt trasig kar...prøvde å ta livet av seg mange ganger helt til han lyktes i en alder av 32 eller hva det var. Blir spennende å tolke teksten når man har analysert den flere ganger før... Fikk levert det da...måtte bare sitte på skolen i stedet for hjemme. :)
Oh... Gratulerer med enda en prins Anette og Roar! :D
Som nevnt før...helga var Texas! N
Lørdag sto jeg opp tidlig og dro på jobb...men Morten hadde jo ikke fått mldene mine om at jeg kunne ta vakta for han, så han kom på jobb også, men slapp heldigvis å dra hjem. :) Mye folk innom jobb og artig å jobbe på dagtid for en gangs skyld. :) Etter jobb var det bare å skynde seg hjem for å skifte, og så dro jeg og Kine på bursdagsfesten til Ken...han visste jo ikke at vi ble å komme dit, så det virka som han ble glad for at vi dukket opp...og de var midt i surprise-dildoparty...hahaha...lenge siden jeg har hatt det så morsomt på fest!! K
I dag har det vært pangstart på skolen slik det er hver uke. :p Meneh...begynt med litt lettere matte igjen da. :) Og nå i kveld har jeg laget vårruller igjen...nammmm...det er så latterlig godt!! :D Men ble mye fyll, så har sikkert nok til i morgen og onsdag også. :) Vet ikke om de kalles for noe spesielt, men gode er de. :) Bildene er av fyllet...prøvde med litt fyll med scampi og det var ikke dumt det, men smakte igrunn nesten helt likt. :)
Ingredienser (ca.):
1/4 hodekål
1 gulrot
1/2 løk
3 hvitløksfedd
1 ss chilipulver
1 ss ingefær
1 pose oystersaus
1 ss koriander
3/2 dl bønnespirer
Noen dråper limesaft
kjøtt/scampi etter ønske og behov :)
Rispapir
Det her er fremgangsmåten min...: Først raspa jeg en gulrot, en halv løk og tre hvitløksfedd, og freste det i panna et par minutter. Deretter tok jeg ca en kvart hodekål skjært i tynne strimler og hev det, litt chili og ingefær i panna og freste det sammen med løken og det i et par minutter til. Så hadde jeg i litt bønnespirer, limesaft og oystersaus. Til slutt hadde jeg i koriander. Har ikke målt opp noe som helst, så alt er bare sånn ca og litt. :p Når alt var blanda sammen hev jeg det i en bolle og satte det til avkjøling. Da stekte jeg raskt litt små biter av biff og noen oppkuttede scampi...hver for seg vel og merke. Aldri prøvd med scampi i vårrullene før, men godt det også. :) Når det var stekt blandet jeg det sammen med resten av fyllet. Så varmet jeg olje i en kasserolle...ca 2-3 cm lag med olje. Mens det ble oppvarmet begynte jeg å rulle vårrullene...har kjøpt rispapir på kinabutikken. Det må fuktes litt så det går an å brette det...og så har jeg en fuktig kopphandduk på benken som jeg legger det myke rispapiret på før jeg tar en stor spiseskje med fyll og legger det ganske langt ut mot kanten av papiret slik at jeg får brettet d sammen og rullet det skikkelig. :) Når olja er skikkelig varm er det bare og hive en og en vårrull i kasserollen. Når de er blitt sprø er det bare og ta de ut og legge de på litt tørkepapir så olja får rent av. Nammmmm.... :D
Nå har jeg brukt alt for lang tid på dette, meeeen men...slikt som skjer. :) Må vel se litt på norsken da...usj...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar