Søndagen var også trivelig med masse familie og venner...og alt for mye god mat...kaka ble også kjempegod! :D hihi... Var så klart noen som fikk litt for mye å drikke utover kvelden, men jeg orket ikke noe annet enn brus etter lørdagens festligheter. :) Ble nå litt spilling også. :)
På mandag sov jeg endelig lenge...så en film på tv: 3 menn og en baby..igrunn ganske morsom. :) Og etter det bar det ned til bestemor slik at jeg fikk ryddet rommet jeg har okkupert der...har jo hele flyttelasset mitt der...det jeg ikke har plass til i Trondheim i hvert fall. :) Så nå har det blitt god plass...tar meg en tur til pappa og de for å hente mer av mine saker en dag...så blir rommet fullt igjen. :p
I går var det familiemiddag hos tante Lise og onkel Roger...kjempekoselig det også...og god mat. :) Var en liten konkurranse...type quiz/gåter...og så klart vant mitt lag!! :D hihi...digger gåter og quiz og slikt...hoho...må få med meg noen til å spille TP eller noe slikt iløpet av de siste dagene av ferien min. :) Bare noen dager igjen til jeg reiser tilbake til Trondheim...og jeg må si at jeg gleder meg stort til å komme tilbake til hybelen min...få litt ro og fred...er jo så my styr hele tiden. :p
I dag er det max sløving...dra en tur til Andselv etter hvert og hente bestemor...og så kommer vel Øysten, Alvin og Emanuel en tur på besøk snart. =) Og tenker jeg skal ta meg et langt bad iløpet av dagen! :D Gleder meg...og sette meg ned å lese teknologi & samfunn...er nødt til det. :p
Men her er oppskrifta på verdens beste kake...som man faktisk ikke trenger komfyr til engang. :)
Oreokake
Ingredienser
Ca. 450g Oreo Cookies (bruker 2 pk med store kjeks og 1 pk med små)
100g smeltet smør
2 pk Tine kremost naturell myknet
2,5dl melis
ca 3,5dl piska krem (bruker Menkomel Whipping, men man kan bruke helt vanlig kremfløte)
2,5 spiseskjeer sukker
1 pose sjokolademousse Toro
3 dl melk til moussen
Sjokoladesaus
Tilberedning
1/4 av oreokjeksene (evt. hele pakken med små kjeks) legges for seg selv i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta resten av kjeksen (de 2 pakkene med store kjeks) og putt i en pose, og smuldre de opp til veldig små biter. Smelt smør, og hell det over kjekssmulene i en bolle og bland det godt til det kan smøres ut i en form. Bruk en 24cm rund form. Miks kremosten med melis med en miksmaster så det blir en luftig og kremete masse. Bland krem med sukker, og bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostemassen. Smør massen over kakebunnen og legg oppi halvparten av kjeksbitene du har satt til side. Sett i kjøleskap 30 minutter. Lag sjokolademoussen i henhold til pakningen. Rør inn de siste kjeksbitene i moussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskap ytterligere 1 time. Legg et lag med krem på toppen til slutt, og lag et mønster med vanlig sjokoladesaus. La kaken stå avkjølt ytterligere noen timer, og aller best blir den om den får stå nesten ett døgn før man skjærer rundt kanten og løsner formen og spiser.

Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar